88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת קוקוס שוקולד

28/04/2016
עוגת קוקוס שוקולד

עוגת קוקוס שוקולד

בטעם קפה

קרדיט לקרין גורן

הכינה אסנת לליל הסדר 2016

 

 

מצרכים:

6 ביצים מופרדות,

 1 כוס סוכר,

200 גק' שוקולד מריר מגורר, או גרוס במעבד מזון,

100 כר' קוקוס,

קליפה מגוררת מלימון שלם,

4 כפות קמח תפוחי אדמה,

2 כפות ברנדי,

3/4 כוס קפה חזק מוכן +כפית אחת סוכר  

לציפוי:

1 שמנת מתוקה,

4 כפות פודינג אינסטנט וניל,

2 כפיות נס קפה מהול ב- 1 כף מים רותחים, (לקרר),

1/2 כוס חלב,

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים:

שוקולד גרוס+ קליפת לימון+קוקוס+קמח תפוחי אדמה,

 

בקערת המיקסר, מקציפים חלבונים עד שנוצר קצף, מוסיפים בהדרגה את הסוכר, עד שנוצר קצף יציב, 

בנפרד טורפים יחד חלמונים +ברנדי , מוסיפים אל קצף החלבונים

ןבהדרגה את החומרים היבשים, מאחדים לתערובת אחידה,

לצקת לתבנית עגולה 26,

אופים כ- 45 דקות, עד שקיסם יוצא יבש,

מרטיבים את העוגה בנס קפה רותח, באופן שווה,

מצננים היטב את העוגה,

 מקציפים את חומרי הקרם,

עד ליצירת קצפת יציבה, מורחים על העוגה,

 מפוררים בידיים כ-5 יחידות שוקולד מקופלת,

 מקשטים מסביב עם טופיפי, 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת