1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

פרוסות בקר בשיזיפים

מנה חגיגית וטעימה מאוד שתהיה אצלי בשולחן החג ,

הבשר נימוח ועסיסי ,בתוספת שיזיפים מיובשים הרוטב מצטמצם

ומסמיך ומתקבל צלי נהדר והכי חשוב טעים וקל להכנה .

מצרכים:

8 פרוסות בשר כתף מספר 5

2 בצלים גדולים

10 שזיפים מיובשים ללא חרצנים

1 כף אבקת מרק בטעם פטריות או בטעם מרק

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

1/2 כוס יין אדום יבש

אופן ההכנה :

לפרוס את הבשר לפרוסות לחתוך לחצי ,להניח בסיר רחב ושטוח ,

להוסיף 4-5 כפות שמן קנולה לטגן את הבצל עד שמזהיב מעט ,

להניח את פרוסות הבשר מעל הבצל ,לתבל בפלפל שחור מלח ,

להזהיב את הבשר משני הצדדים ,להוסיף מים עד לכיסוי ועוד קצת

להביא לרתיחה ,לשפוך את היין להוסיף את אבקת המרק והשזיפים ,

להעביר ללהבה נמוכה לבשל במשך שעתיים וחצי שלוש שעות עד שהבשר

רך ונימוח .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת