00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מאדאם לולו מאסטר פיס

פרוסות בטטהה בתנור- כתוספת לכל מנה

19/04/2016

 

פרוסות בטטה אפויות בתנור, כשרוצים תוספת נחמדה ליד מנה עיקרית או בסלט ירקות , זה הפתרון.

 


מתכון;
1 בטטה גדולה מקולפות ,
לחתוך פרוסות בעובי של כ-1 ס"מ.
וכל פרוסה לתוך לחצי.
בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה לזלף;
כ-2 כפות שמן זית. להניח את הבטטות מסודרות על שמן זית.
לבזוק מעל פלפל שחור.
לבזוק מעל הבטטות קצת מלח.
לבזוק גם קצת פפריקה מתוקה.
לטפטף מעל הבטטות מעט שמן זית.
לפזר מעל תבלין אורגנו,
אפייה בתנור שחומם מראש. 200 מעלות
כ-20 דקות אפייה עד שהבטטה מקבלת צבע יפה אבל הם עדיין נגיסות.
להגיש ליד סלט ירקות או ליד עוף ובשר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל lihishmu אלא אם צויין אחרת