77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

קציצות אבוחצירא בגרסא שלי

קציצות אבוחצירא בגרסא שלי

נורית במיוחד בשבילך

הקציצות שרצות ברשת בגרסא שלי ללא טיגון במקום לחם קוואקר במקום אורז בורגול

לקציצות

חצי ק"ג בשר בקר טחון צוואר או צלעות 

1 תפוח אדמה

1/2 כוס קוואקר

1/2 כוס בורגול

1 בצל גדול

2 ביצים

2 כפות שמן

1/4 כפית פלפל שחור גרוס 1/4 כפית קארי 1/4 כפית כמון מלח לפי הטעם.

לציפוי 

רבע כוס סולת

לרוטב

2 כפות שמן זית

קופסה עגבניות חתוכות לקוביות  תוצרת איטליה

1 קופסה קטנה רסק עגבניות

6 כוסות מים

מלח,פלפל שחור גרוס,כפית מרק עוף,1/4 כפית כמון,כפית סוכר.

אופן ההכנה

לטגן כמה דקות בשמן את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות

להוסיף 6-7 כוסות מים,להוסיף תבלינים

 

במעבד מזון לקצוץ את הבצל ותפוח אדמה.

בקערה להכניס את כל המצרכים  לאחד את החומרים

להכין כדורי בשר, לגלגל אותם לסולת, להכניס לרוטב החם.

לבשל על אש נמוכה חצי שעה עד ארבעים דקות.

לנער את הסיר מידי פעם כי הרוטב מסמיך מהסולת.

הקציצות יצאו רכות נימוחות וטעימות ,הנכדים התענגו בפסטה ומעל קציצות ורוטב.

.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת