11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

קציצות בשר ותפוחי אדמה

15/04/2016
קציצות בשר ותפוחי אדמה

קציצות בשר מטוגנות

 

 

ואפשר גם תפוחי אדמה

הכל במחבת אחת. 

מצרכים:

 500 גר' בשר טחון

צרור פטרוזיליה/צרור כוסברה קצוצה,

(שמתי גם וגם -  חצי חצי)

2 כפות פירורי לחם,

 1 ביצה,

2 כפות שמן,

 כמון, פילפל ומלח לפי הטעם,

 

 

להכניס כל החומרים לקערת המיקסר, וללוש עם וו לישה עשר דקות,

לכסות בניילון נצמד  להכניס למקרר, ללילה או לכמה שעות לספיגת טעמים,

 להוציא וליצור קציצות קטנות, לשטח קלות,

מוכנות לטיגון על תבנית משומנת קלות

 

לטגן בשמן חם, כאשר מזהיב מלמטה, להפוך לצד שני.

 

 

מתובלות, ירקרקות, שחומות, רכות ועסיסיות

 

להוציא על מגש מרופד בנייר מגבת, לספיגת עודף השמן,

 

 

 ובאותה מחבת, להוסיף מעט מים רותחים, ולבשל קוביות תפוחי אדמה עד שמתרככים,

 לתבל לפי הטעם 

 הכינו סלט ירוק, או סלט צבעוני רענן,

 

 

 

או בפיתה/לחמניה

ויש לכם ארוחה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת