44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

לבבות ארטישוק ופול

לבבות ארטישוק ופול
לבבות ארטישוק ופול



החומרים:
1/2 ק"ג פול ירוק טרי ומקולף או קפוא
1/2 ק"ג לבבות ארוישוק
חתוכים לרבעים
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
2 שיני שום כתושות
מיץ מלימון אחד
1 כפית סוכר או יותר
2 גבעולי שמיר קצוץ דק (אפשר נענע)
מים

אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים לסיר למעט הלימון
מתבלים ומבשלים על להבה נמוכה כ-15 דקות,
מוסיפים את הלימון ומבשלים עוד 5 עד 10 דקות עד שהפול נופל מהמזלג.
אפשר לבשל גם עם הקליפות , אפשר לבשל כל אחד בנפרד ולחבר יחד בהגשה, הכל בהחלט טעים.
משפרים טעמים.
מגישים חם או קר.
מי שאיננו אוהב יכול לוותר על הלימון ולהגיש עם פלחי לימון לשולחן
בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת