00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

סלט מנגולד

סלט מנגולד

סלט עלי סלק / מנגולד

 

 

2 ח' עלי סלק / מנגולד

לשטוף היטב את העלים הגדולים, 

לחתוך לרצועות רחבות, להרתיח כ- 10 דקות.

לסנן היטב מהנוזלים.

 בסיר רחב לחמם שמן קנולה,

 להוסיף 4- שיני שום  כתושות,

1 כפית פפריקה מתוקה,

להוסיף את עלי הסלק, להקפיץ קלות,

 לתבל בפילפל (לבן) ומלח,  

לקראת סיום לסחוט פנימה מיץ לימון (להתחיל עם חצי לימון, או לפי הטעם).

תחילה העלים גודשים וממלאים את הסיר, 

במהלך הבישול הם מאבדים הרבה מהנפח, 

בישלתי בסיר פסטה בתוך המסננת.

 

וזה מה שנשאר אחרי הבישול

 

לא לשכוח את הלימון בסוף

קרדיט: אילנית בניזרי

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת