88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

זר לחמניות ממולא גבינות ארטישוק ותרד

08/04/2016
זר לחמניות ממולא גבינות ארטישוק ותרד

זר לחמניות ממולא גבינות ארטישוק ותרד

 

וואו היה להיט...

זר לחמניות רכות  מתכון מדויק ותוצאה טעימה ואיכותית

המילית מרחבי האינטרנט, 

והשידוך ביניהם מוצלח ביותר,

במקור זהו מאפה עגול, אך אילוצי  הרגע,

הם שגרמו לי להשתמש בתבנית אובלית גדולה דיה, להכיל את הכמות כולה.    

אפשר כמובן להכין לחמניות עגולות

 

בזמן שהבצק תופח, מכינים את המילית

1/2 כוס פרמזן מגוררת לזריה לפני אפיה,

מצרכים למילית:

230 גר' גבינת שמנת,

1/2 כוס פרמזן מגוררת,

1/2 כוס מוצרלה מגוררת,

 1/2 כוס גבינת פקורינו מגוררת, (אם לא משיגים להשתמש בגבינה  אחרת, פרמזן או עמק),

1/4 כוס שמנת חמוצה,

1+1/2 כוסות  תחתיות ארטישוק קצוץ במעבד מזון,

(קופסת שימורים אחת מספיקה, לסנן מנוזלים),

1 כפית שום כתוש,

1 כפית בזיליקום  קצוץ תבלין, או  2 קוביות מהקפוא,

1/2 כפית פפריקה אדומה,

1/2 כפית פילפל שחור,

3/4 כוס מדליוני תרד, (קפואים, מופשרים במסננת להגרת נוזלים, כשעה וחצי).

לערבב את כל החומרים,

 

לאחר שהלחמניות  תפחו בתבנית, מורחים אותן בחלמון + 1 כף מים,

לפזר על הלחמניות 1/2 כוס פרמזן ששמרנו בצד,

 יוצקים באמצע את המילית, 

מכניסים לתנור חם 190 מעלות,

 ל- 25 דקות או עד שהלחמניות משחימות.

פשוטעים...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת