00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת מייפל קרין גורן

עוגת מייפל קרין גורן

עוגת מייפל

קרדיט: קרין גורן

מצרכים:

6 ביצים,

2 כוסות סוכר,

4 סוכר וניל

 2 גביעים שמנת חמוצה,

 1 כוס שמן קנולה,

 3 כוסות קמח,

 1 שקית אבקת אפיה

לעיטור:1 כוס אגוזים קצוצים גס 

 

סירופ מייפל  להרטבת העוגה (אחרי אפיה).

אופן הכנה:

מחממים תנור ל- 160 מעלות, אם אופים בתבנית קוגלהוף,

או ל- 180 מעלות אם אופים בשלוש תבניות אינגליש קייק,

לעוגה אוורירית מקציפים את הביצים עם סוכר + סוכר וניל, כ- 5 דקות.

מוסיפים  ומערבבים לפי הסדר את שאר החומרים, 

*אפשר להוסיף את האגוזים לבלילה ולערבב,

** אפשר לקשט עם האגוזים רק מלמעלה

יוצקים לתבנית ואופים,

 תבנית קוגלהוף עגולה 50 דקות,

 לאינגליש קייק כ-35 דקות,

מיד עם הוצאת העוגה מהתנור

מצננים לחלוטין לפני שפורסים לאכילה.

הערה: את האגוזים (פקאנים קצוצים גס בסכין), פיזרתי מעל העוגה לפני האפיה.

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת