1111
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת טורט תפוזים קוקוס ושוקולד צ'יפס

26/03/2017

אחת העוגות האהובות עלי ביותר עם הקפה של הבוקר ,

טורט תפוזים בתוספת קוקוס ושוקולד צ'יפס ,מה שמקפיץ את העוגה

והנכדים אוהבים מאוד את העוגה המנוקדת בשוקולד ,עוגה אוורית

בטעם תפוז ושוקלד נהדרים

מצרכים :

5 ביצים

1 כוס סוכר

1 כוס קוקוס

1וחצי כוס קמח

1 שקית אבקת אפיה

1 כפית תמצית וניל

3/4 כוס מיץ תפוזים טרי

3/4 כוס שמן

גרידה מתפוז שלם

3/4 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה :

בקערה גדולה לערבב את כל החומרים היבשים ,קמח ,א.אפייה ,קוקוס ,

להוסיף את השוקולד צ'יפס לערבב ,

להפריד חלבונים וחלמונים ,לקערת החלמונים להוסיף ,תמצית וניל ,שמן ,

מיץ תפוזים ,גרידת תפוז ולערבב היטב ,

להקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב .

לערבב את תערובת החלמונים עם תערובת הקמח לתערובת אחידה ,

להוסיף את קצף החלבונים בתנועות קיפול לאחד את התערובות ,

לצקת לתבנית בקוטר 26 משומנת ,לאפות בחום 175 מעלות

כ45-50 דקות עד שקסם הננעץ בעגה יוצא יבש .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת