1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

בוואריה גבינות ללא ביצים

28/03/2016

כל שבוע אני חייבת לאפות לפחות שתי עוגות ,לפעמים לא בא להתעסק

עם אפייה ואני מחפשת דרכים קצרות להכין עוגה מרשימה וטעימה ,את עוגת הבוואריה

הרגילה אני מכינה בגירסה שונה עם ביצים וללא גבינות ,כשפתחתי את המקרר וראיתי

את הגבינות שיש מיד חשבתי על עוגת גבינה ללא אפייה ,תקראו לזה מוס גבינות ,עוגת

גבינה קרה ,בוואריה גבינות הכל מתאים המרקם הוא של מוס ובוואריה נהדרים .

הנה המתכון הנהדר שאני מכינה כבר שנים לא יודעת למה עד עכשיו לא העליתי לבלוג ,

תהנו .

בוואריה גבינות ללא ביצים :

לבסיס :

20 ביסקוויטים פתי בר

2 קופסאות גבינה לבנה 5% במשקל כולל 500 גרם

1 שמנת חמוצה

2 שמנת מתוקה

2 כוסות חלב

11/2 כוסות סוכר

1 כפית תמצית וניל

שקית וחצי אבקת ג'לטין

לקישוט :

סירופ שוקולד

אופן ההכנה :

לקלחת לחמם את החלב עם הג'לטין לערבב היטב שהג'לטין ימס ,להביא לכמעט רתיחה

להסיר מהלהבה להמשיך לערבב עד להמסה מוחלטת של הג'לטין ,אפשר לסנן ,

להוסיף סוכר ,תמצית וניל ולערבב היטב לקרר .להוסיף גבינות ,שמנת חמוצה לערבב עד

לקבלת תערובת אחידה ,

בקערת המיקסר להקציף את השמנת מתוקה עד לקצץ יציב ,להוסיף את הקצף לקרם הגבינות

לערבב היטב עד לקבלת קרם דליל ואחיד ,

בתבנית מלבנית לסדר שכבת ביסקוויטים לצקת את הקרם מעל ,לכסות היטב לשמור במקרר

לפחות לשעתיים להתייצבות ,

לחתוך מנה יפה להגיש עם סירופ שוקולד מעל .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת