00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

משתמשת חדשה

עמק התאבון

27/03/2016

ידוע, ברור ומוכר לכל אם עברייה כי להאכיל את צאצאיה במזון טרי, בריא וטעים זה לא עניין פשוט כלל. לכל ילד יש את הדרישות שלו והבררנויות שלו. אחד לא אוכל חלמון ביצה, שני לא אוהב עגבניה, אחד רגיש ללקטוז, שני נגעל מלימון, וככה, הופכת ארוחת הערב המשפחתית לפרויקט רב שכבות של הכנת ארוחה אחידה וטעימה לכולם. 

הגבינה הצהובה, לפחות אצלנו בבית היא סוג של טאבו. כולם אוהבים אותה, בכל צורה שלה ובכל מצב צבירה. נכון שיצא לשם לא משהו בכלל, אבל בל נשכח את כמות החלבון שיש בה ושכל דבר במידה, הוא לגמרי סבבה (חוץ מסוכריות גומי רעילות...). 

כשהילדים ראו בטלויזיה את פרסומת ה"יש" המגניבה של עמק תנובה, היה לנו ברור שהגבינה הזו תככב אצלנו בצלחות, גם בגלל האהבה לגבנצ אבל יותר מכך מכיוון שאנחנו אוהבים מאוד לשחק באוכל וליצור בצלחת. כך יצא שהדובי והרכבת הפכו את ארוחת הערב השבוע לארוחה פעילה במיוחד ועשירה מאוד בירקות כי הוחלט כבר מראש שכל מה שמקשט את הגבינה צריך להיאכל. התוצאות לפניכם.

בתאבון...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל bettynach אלא אם צויין אחרת