66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

סלט הכל על האש

20/03/2016
סלט הכל על האש

  גם אם אין לכם זמן כי אתם מכינים השבוע למשלוחי מנות ולסעודת פורים כנסו דקה תציצו בסלט הזה ותכינו אותו לסעודה.הכנתי את הסלט כבר לפורים ויצאה כמות מכובדת אז לקחתי בקופסה לחברה בעבודה והמחמאות שהגיעו מהחברה גרמו לי להסמיק אחד מהם אמר לי "סלט נדיר",עד שהספקתי לסובב את הראש כבר לא היה סלט cheeky ולכן החלטתי לשתף אתכם..תכינו לסעודת פורים..אומנם הסלט "קצת "גורם לנו ללכלך את הגז...אבל חוץ מזה לא צריך אפילו מעבד מזון ותאמינו לי הליכלוך שווהsurprise את הטעם והמחמאותwink תכינו ותחזרו לספר לי איך היה.

 

 

 

 

מה צריך לסלט המדהים הזה:

1 חציל גדול

3 פלפלים צבעוניים אדום, צהוב,כתום

3 עגבניות אדומות קשות

פלפל ירוק חריף 

חופן נדיב של פיטרוזיליה

כף גדושה ממרח פסטו לא חובה אבל מוסיף המון

3 שיני שום כתושות

שמן זית בנדיבות

מעט כמון

מיץ מחצי לימון

מלח.

אופן ההכנה:

חשוב מאוד שלא לעשות קיצור דרך לסלט הזה ולהגיד נכין את הירקות בתנור נחסוך את הניקיון כי הטעם של הצליה על האש הוא השוס של הסלט.פשוט תכסו את הגז בנייר אלומיניום.ולעבודה.....

על רשת מתחילים לצלות את העגבניות מסובבים אותם עד שהקליפה משחירה (לא לדאוג העגבניה לא נוזלת הקליפה משחירה והעגבניה מתרככת מעט ) סיימתם עם העגבניה ? שימו בקערה לצינון. גם את החציל נצלה על האש ונשים בצד לצינון. את הפלפלים נצלה גם מכל הצדדים ונכניס לשקית נילון לצינון. זהו כמעט סיימנוcheeky cheeky

על קרש חיתוך נקצוץ את העגבניה יותר נכון להגיד נתעלל בהwink עם הקליפה השחורה נקצוץ נקצוץ היטב.

נקלוף את הפלפלים לא לזרוק את הקליפה הצלויה להשאיר חלק ממנה ולקצוץ לקוביות קטנות.

ננקה את החציל מהקליפה וגם כאן לא נזרוק את הכל נשאיר חלק מהקליפה אתם יודעים שבכל ביס מהסלט יהיה טעם של על האש בין השיניים.עם סכין נקצוץ את החציל.

 בקערה נערבב הכל נוסיף את הירוקים והתבלינים .

תנו לסלט  אישפוז לשעה במקרר תביאו הרבה  חםםם טרי ותזללוווו  של סלטטטטט. וגם סלט לא משמיןsurprise נו טובבב חוץ מה  wink

בהצלחה ותהנו

שלכם מכל ה 

טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת