88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

בניצה

16/03/2016
בניצה

בניצה 

המאפה הבלקני המשגע,

והכל כך טעים ופשוט להכנה. 

בצק הפילו, שמתפצפץ בפה, ומשתלב בצורה נהדרת עם הגבינות הרכות,

קרדיט: רות דלאון מבולגריה,

שקיבלה מרחל בנאי מיוגוסלביה,?

והגיע אלי

 

 

מצרכים :

1 ח' עלי פילו מופשרים לילה במקרר (כ-14 בחבילה) תבנית מלבננית  20 על  40 ס"מ

להכין מילית:

(סך הכל גבינות 500 גר'),

250 גר' בולגרית,

1 גבינה לבנה סקי 250 גר', 

אופציה: 150 גר' גבינה צהובה מגוררת,

1 שמנת מתוקה/ או קרם פרש/ או יוגורט

 1 כוס מים, 

1 כוס שמן  בישול קנולה

4 ביצים טרופות,

 מלח,

אופן הכנה:

לחמם מראש תנור ל- 180 מעלות 

 לערבב כל המצרכים למילית, ולהרכיב את הבניצה:

משמנים תבנית, ושמים 1/3 מעלי הפילו מכווצצים באופן שכל התחתית מכוסה,

 יוצקים 1/3 מתערובת הגבינות,

 1/3 ח' עלי פילו מכווצצים, 

1/3 מילית, 1/3 עלי פילו מכווצצים, ולסיים עם הגבינה,

 לאפות ב- 180 מעלות עד שמזהיב

 

 

 

מכווצצים = למה הכוונה?

במקום לפרוש את העלים, ישר בתבנית,

 (כמו שפורשים בצק בדרך כלל),

פשוט מכווצצים  (לא מפוררים), את העלים,

 שיתאימו לגודל התבנית

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת