66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגת תות בחושה מהירה

עוגת תות בחושה מהירה

לבן יש חבר שמוכר תותים אז כל סיום יום אני מקבלת  רוצה להכין קינוח תותים פרווה לסעודת פורים. אז הכנתי מרקחת  עם קורנפלור להסמכה. וכל שבוע אני התחייבתי( בנתיים) להעלות עוגה בפורום אוכל כשר והכרתם אותי בדרך כלל זה צריך להיות מהיר ובבחישה ולתנור והוקוס פוקוס עוגהsmiley..מרקחת  יש שאר החומרים נגישים.. אז לעבודה..אגב אפשר להמיר בכל מרקחת עדיף חלקה ואפשר את העוגה ללא מרקחת לכוס תה או קפה של 4 הכל טעיםם.

 

 

 

 

 

 

 

 מה צריך:

1 כוס מיץ תפוזים

2 ביצים גדולות

כוס סוכר

חצי כוס שמן

2 כוסות קמח תופח 200 גרם

כפית ת. וניל

כוס חד פעמית שתיה קרה של  מרקחת תותים /כל ריבה אחרת רצוי חלקה

מעט שמן לשימון התבנית

חופן שקדים טחונים// אגוזים

לפיזור על העוגה א' סוכר

 אופן ההכנה:

בקערת המיקסר להקציף את הסוכר והביצים כמה דקות //אפשר ידני

להוסיף את מיץ התפוזים והשמן ותמצית הווניל

להוסיף תוך כדי בחישה את הקמח לסרוגין, לערבב עד איחוד החומרים

לרפד תבנית של לחם  26X10 כמו אינגליש קייק בנייר אפיה  ולשמן את הנייר לפזר את האגוזים בתחתית .ולמזוג חצי מהבלילה, לשפוך את מרקחת התותים על הבלילה ולכסות עם מחצית הבלילה הנותרת, לקחת שיפוד או מזלג להכניס לתוך העוגה ולקשקש איתו כך שהריבה תתפזר( לא יותר מידיי )

להכניס לתנור ל180 מעלות זמן משוער 40--45 דקות.

לצנן ולפדר באבקת סוכר.

זהו עוגת ה  מוכנה

שיהיה בהצלחה תהנו

שלכם מכל ה  טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת