1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

שמרים במילוי גבינה

18/03/2016

שמרים רולדות שמרים שנאפות בבית זה הדבר הכי כייף ונעים שיש ,

ריח השמרים שממלא את בית מחמם את הלב ועושה שמח ,ריח של בית חם

ניחוח נעים שלא לדבר על הטעם של שמרים במילוי גבינה ,אני מאוד אוהבת

את השילוב הזה גבינה ובצק שמרים אוורירי תפןח זהוב ומריח נהדר .תנסו לא

תצטערו .

לבצק:

1/2 קילו קמח

2 ביצים

1/2 שקית שימרית /או חצי קובייה שמרים טריים /כפית שמרים יבשים

100 גרם חמאה רכה או מחמאה

1/2 כוס סוכר

1 כפית תמצית וניל

1 כפית מלח

1 וחצי כוסות מים פושרים

המלית:

500 גרם גבינת טוברוג או כנען

1/2 כוס סוכר

1 כפית תמצית וניל

גרידת לימון מלימון אחד

2 כפות פודינג וניל

חופן צימוקים (מי שאוהב לא חייב)

1 ביצה

.המרכיבים לציפוי:

1/3 כוס סוכר

1/3 כוס מים

אופן הכנת המלית:

לערבב את כל חמרי המילית להניח במקרר מכוסה היטב

הכנת הבצק :

מכניסים לקערת מיקסר קמח, סוכר, מערבבים ,מוסיפים ביצים חמאה שמרים תמצית וניל ,

ומתחילים לערבל במהירות בנונית מוסיפים את המים בהדרגה ,לשים את הבצק תוך כדי הוספת

המים ,מוסיפים את המלח מערבלים במהירות בינונית גבוהה כ10 דקותעד לקבלת בצק רך וגמיש

מכסים את הקערה בניילון נצמד משאירים  לתפיחה במשך שעה עד שעה וחצי .

אופן הכנת הרולדות שושנים:

מחלקים את הבצק לשניים ,חלק ממלאים כרולדה ,חותכים במרווחים של 3 ס''מ ומסדרים

בתבנית עגולה משומנת כשושנים .

את החצי השני מרדדים למלבן חותכים בקצוות רצועות שוות משני הצדדים ממלאים במילוי

הגבינה באמצע מניחים את רצועות הבצק אחת על השנייה לקבלת צמה .

מכסים את העוגות בניילון נצמד רופף מתפיחים כחצי שעה ,מורחים ביצה טרופה אופים

בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ35 דקות ,מוציאים כשהמאפים זהובים ותפוחים ,

מורחים מעל את הסירופ .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת