88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

גוזלמה

גוזלמה

גוזלמה (GOZLEMEׂ)

לארוחת ערב/בוקר  במחבת

המאפה הטורקי שכובש את החיך, כל פעם שאני עורכת קניות,

 אני רואה את המאפים הללו ערוכים  בערימה, בתחילת הסיבוב,

שהולכת ופוחתת בסיומו. ומה זה בא לי, אז מה עושים?

 כאשר מלי ממליצה אני מכינה בבית,

וואללללה....

מצרכים :

למדוד בכוס חד פעמית לשתיה קרה.

לבצק:

 

 

2 כוסות קמח,

 מלח,

פילפל שחור 

 1 יוגורט או / שמנת חמוצה,

ללוש ביד, לעצב לכדור, לכסות ולתת לנוח 10 דקות, זהו!

 

 למילית גבינה:

2 כפות גבינה מלוחה,

3 כפות גבינה צהובה מגוררת,

1/4 ח' פטרוזיליה קצוצה,

בצל ירוק קצוץ,

 

 

 אופן הכנה,

ללוש את חומרי הבצק,  ולשים בצד למנוחה 10 דקות,

לחלק ל 5 כדורים,

לרדד כל חלק על משטח מקומח,

 לשים באמצע גבינה מלוחה  + גבינה צהובה + בצל ירוק, פטרוזיליה או תרד, או כוסברה 

 לסגור ולשטח על משטח העבודה עם  כף היד, עד שדק, (אפשר להיעזר כמוני במערוך קטן), להוריד בסכין שאריות בצק עבות מהקצוות.

מרססים שמן בישול במחבת, (לא צריך יותר, כמו לחביתה), מטגנים עד שמשחים, הופכים לצד שני,

כמה שיותר דק ושחום, כך טעים יותר,

 

 

למילית טונה:

 למרוח קצת רוטב פיצה ועל זה טונה עם בצל ביצה קשה זיתים

 

קרדיט: מלי מאירוב

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת