00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוף זהוב בתנור

עוף  זהוב בתנור

עוף זהוב בתנור 

 

 

 

מצרכים:

 6 כרעיים מחולקים,

אפויות בתבנית פיירקס מלבנית,

1 בצל חתוך לרצועות דקות 

4 שיני שום פרוסות, 

לתיבול:

3 כפות שמן זית, 

1 כף אבקת מרק עוף,

1 כפית מלח גס,

1 כפית  כורכום,

1/2 כפית פילפל שחור גרוס,

לערבב את כל חומרי  התיבול, לעסות את חלקי העוף, 

לכסות  בניילון נצמד, ולהכניס לשעתיים לפחות למקרר, לספיגת טעמים,

להוציא מהתנור, לפזר מעל עלי רוזמרין / או עלי תימין /או פילפל גרוס

לכסות  ברדיד אלומיניום,

להכניס לתנור מחומם ל-  200 מעלות,

לאפות בין 1 שעה ל - 1 ורבע שעות, 

להסיר כיסוי, לאפות עוד כ- 15 דקות עד  שזהיב יפה.

 

 

 

 

קרדיט : מירי אברהם,

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת