11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

תפוחי אדמה קטנים בתנור

11/03/2016
תפוחי אדמה קטנים בתנור

תפוחי אדמה קטנים בתנור

בתבנית פיירקס מלבנית גודל בינוני, מרופדת בנייר אפיה,

 תפוחי אדמה קטנים מהזן האדום,  בכמות הרצויה לכם,

לשטוף היטב, ליבש, ולחלק לחצאים לאורכם., 

להכין בקערה נפרדת משרה:

4 כפות שמן זית,

2 שיני שום כתושות, 

1 כפית תימין מיובש או /  טרי 

1 כפית רוזמרין יבש או / טרי

כפית מלח גס, 

כפית פילפל שחור גרוס, 

, לערבב היטב, לצקת על תפוחי האדמה ולערבב עד שיצופו  היטב.

 לחמם תנור אפיה ל- 200 מעלות, 

להעביר את תפוחי האדמה לתבנית , לכסות ברדיד אלומיניום,

 אפות 30 - 40 דקות מכוסה, עד שהם מתרככים, 

להסיר כיסוי ולאפות עד  הזהבה, 20 - 30 דקות נוספות,

 אופציה: לזרות מלמעלה עירית קצוצה / עלי תימין טריים, 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת