11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

שניצל חזה עוף

שניצל חזה עוף

שניצל חזה עוף

 

יש ילדים שחיים וגדלים עליו, והאמת הוא טעים,

 במיוחד כאשר אוכלים אותו מיד אחרי ההכנה, חם ורך מהבתוכו שלו, ופריך מבחוץ,

 אני לא מדקקת  ולא דופקת בפטיש,

פשוט לוקחת חזה עוף שלם, ועם סכין חדה וארוכה, פורסת   לנתחים דקים.

אני מעדיפה להכין את חזה העוף בבית בעצמי,

אבל אם אתם ממש לא מיומנים,

או מאוד עסוקים אז גם חזה עוף פרוס מהסופר יהיה בסדר. 

לעיתים אני חותכת את חזה העוף לרצועות ברוחב 3- 2- ס"מ (כמו נחשים  ארוכים- ילדים מתים על זה),

ולפעמים משאירה את כל הגודל, למבוגרים ומתבגרים למשל.

מצרכים:

: 3 נתחים של חזה עוף שלם, לפרוס ולחלק ל -2 - 3   פרוסות, תלוי בעובי הנתח.

 בקערת ערבוב:

 2 ביצים  שלמות טרופות, 

 לתיבול:: כפית שום כתוש, 

פילפל ומלח, ושתי כפות קמח רגיל ( לא תופח), 

לערבב הכל למרקם דייסתי דליל סמיך (כמו טחינה),  ולהכניס את חזות העוף .

לערבב היטב עד שהבשר מצופה כולו לכסות, ולשים במקרר,

 עד כאן אפשר להכין כמה שעות מראש, ואפילו מלילה קודם. 

 לפני הארוחה, להכין את חומרי הציפוי  ביחס המפורט הבא (לא חייבים לדייק) 

לציפוי:

פירורי לחם מוזהבים 2/3

 1/3   פירורי פנקו (פירורים יפניים  לא מתובלים, לתוספת פריכות),

מחממים שמן קנולה במחבת גדולה ורחבה,

 ובינתיים מוציאים את קערת  חזות העוף, מערבבים,

 לוקחים נתח אחר נתח, וטובלים בתערובת הפירורים, משני הצדדים,

להכניס לטיגון רק כאשר השמן ממש חם, 

(רק על אש בינונית, אחרת , ישרף מבחוץ וישאר נא מבפנים)

לסדר אחד ליד השני, ולהפוך כאשר מזהיב משני הצדדים

  (לא שחום!!! כך תבטיחו שהשניצל שלכם לא יהיה יבשושי),

להוציא על מגש שטוח מרופד במגבות נייר, 

 לספיגת עודף השמן,

הולך מצוין עם פירה, סלט טרי, פתיתים ברוטב, ואורז,

 ומי שמכין יכול להתחיל לנשנש תוך כדי הכנה indecisionמה יש מגיע  לי...

 

 

זהו מתכון בסיסי לשניצל, 

*לגיוון:  אפשר להוסיף לבלילה כפית חרדל אמיתי או דיז'ון ,

**אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה דק בבלילה, 

*** אפשר לתבל עם כמון בבלילה.

****לפירורי הלחם אפשר להוסיף שומשום.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת