00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

קציצות בשר בקר והודו אדום

קציצות בשר בקר והודו אדום

 

קציצות בשר בקר והודו אדום

מתכון  קציצות בסיסי

אפשר להכין רק מבשר בקר,

רק מהודו, או רק  מפרגיות, או לשלב את כולם. 

×?×?מ×?× ×? של ??××?×? ש×?ר??.

 

 

מצרכים:

 

 

500 גר' בשר בקר טרי טחון,

1 בצל בינוני קצוץ,

 250 גר' הודו אדום טחון טרי,

 2 ביצים,

1/2 ח' פטרוזיליה, רק עלים

 חופן פירורי לחם / או קמח מצה,

1/2 כפית פילפל שחור,

 1/2 כפית בהרט, (לא חייבים),

 מלח לפי הטעם.

שלוק שמן זית או שמן ניטרלי אחר,

 שמן קנולה לטיגון .

אופן הכנה:

כדי להוציא מהבשר את החלבון,

 יש ללוש את כל המצרכים כ- 10 דקות,

 ביד זה לא קל, מעייף...

הפטנט שלי ללוש הכל 10 דקות בקערת המיקסר עם וו  הלישה  שמכינים בצק שמרים

לא מקצף ולא במג'ימיקס בלהב מתכת,  כי תקבלו דיסה, ולא זה מה שאתם רוצים.

ללוש 10 דקות לפחות על השעון, לכסות את הקערה בניילון נצמד,

 ולהכניס ל- 30 דקות ויותר למקרר,

להכין תבנית שטוחה וגדולה, או מגש,

ולהתחיל להכין קציצות שוות בגודלן, בידיים רטובות במי ברז,

לסדר על המגש, (כך יותר קל לדעתי), 

לא להדק ולא ללחוץ,

 לעבוד בידיים קלות. 

 לחמם שמן טיגון / קנולה, במחבת גדולה,

 על אש בינונית, ולהתחיל להכניס את הקציצות, להרים קציצה עם המרית,

 (אני נוהגת להתחיל מהאמצע, ולסדר במעגלים  מסביב),  

עד שהמחבת מתמלאת, לא לצופף מדי, כדי שהחום יגיע מכל הכיוונים בצורה שווה.

לבדורק אם שחום מלמטה, ובעזרת מרית, להפוך לצד שני,

מה ששחום משני הצדדים, להוציא על מגש מרופד במגבות נייר,

 לספיגת השמן.

טעים חם ו / או קר. 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת