11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

אורז פטריות וקציצות בתנור

15/07/2016
אורז פטריות וקציצות בתנור

אורז, פטריות וקציצות בתנור 

 

 

3 כוסות אורז להשרות עם מים מהברז במשך חצי שעה

. להכין עיסה של קציצות בשר, לתבל, ולשים במקרר במשך חצי שעה

. לטגן בצל עם קוביות גזר ופטריות להניח בצד.

בתבנית גדולה שמים קצת שמן , מניחים את האורז ומוסיפים 4 כוסות מים רותחים.

מפזרים מעל את הגזר עם הפטריות והבצל ,

מתבלים היטב , עם אבקת מרק , פלפל ומלח.

שמים את הקציצות (אליפטיות או עגולות)  מעל הכל.

אופים בתנור במשך שעה, בחום 200 מעלות מכוסה בנייר כסף !

אחרי שעה מוציאים את הנייר ואופים עוד 8 דקות, או עד שכל הנוזלים מתאדים והתבשיל אפוי  

 

 

 

 

 

לקציצות :

500 גר' בשר בקר טרי, טחון

+ 500 גר' בשר הודו אדום,

1 תפוח אדמה קטן,

 גזר בינוני,

 3 בצלים בינוניים,

3 ביצים

 2 כפות פירורי לחם / אפשר קמח מצה,

8-5 שיני שום,

1/2 ח' פטרוזיליה עלים,

עלים משני גבעולי סלרי

 פלפל שחור + מלח 

 אופן הכנה:

לקצוץ את הבצלים דק,

לקצוץ פטרוזיליה עלי סלרי ושום,

לרסק את תפוח האדמה, והגזר, 

לשים את הבשר בקערה, ולהוסיף את כל המצרכים 

לערבב היטב כ- 10 דקות, ולכסות,

 לשים במקרר לשעה,

להמשיך לפי המתכון.

הערות, חצי מכמות הקציצות הוספתי לאורז,

 חצי טיגנתי בשמן, והגשתי בנפרד.

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת