88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת שוקולית

עוגת שוקולית

 

 

 

 

 

עוגת שוקולית 

תבנית  טבעת בקוטר 24 / 22 ס"מ

או חד פעמית

נולדה לשוקוהוליקים שכמונו...

 

 

 

 

 

 

מתכון רשום על הקופסה של עלית

יצאה כהה כמו שצריך, רכה ונימוחה, 

יופי של עוגה.

לצבע כהה יותר יש להוריד 1/4 כוס שוקולית,

ולהמיר ב- רבע כוס אבקת קקאו (לא ממותק). 

מצרכים:

 

1 כוס קמח תופח, 

1 כוס שוקולית עלית, לאפיה

, 1 כוס סוכר,

1 כוס שמן, 

4 ביצים, 

1/2 מיכל שמנת מתוקה,

לציפוי גנאש: 1/2 מיכל שמנת מתוקה + 100 גר' שוקולד מריר , 

אופן הכנה:

 לחמם תנור ל- 180 מעלות, 

לשמן תבנית אפיה עגולה בקוטר 26 ס"מ, או מלבנית,

 לערבב היטב את כל המרכיבים,  לתערובת חלקה ואחידה, 

לצקת לתבנית, ולאפות בתבנית המשומנת כ- 30 דקות, 

בסיום אפיית העוגה להכין את הציפוי:

 על אש נמוכה מאוד לחמם שמנת מתוקה ושוקולד מריר שבור לקוביות, עד המסה, 

תוך ערבוב מתמיד, עד שמתקבל מרקם חלק וסמיך. יוצקים על העוגה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מקושטת ב- פירורי בצק פילו ותערובת אגוזים קלויים

 

 

ובשעת הצורך היא מתחפשת לעוגת יום הולדת אהובה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת