00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

סנגריה.. המשקה הספרדי

אז חזרתי מטיול בברצלונה, שם משקה המופלא הזה יותר נפוץ ממים :-), כל ארוחה לוותה בקנקן סנגריה קר. ואני לא אשכח שאחרי שלושה ימים נכנסנו למסעדה על טיילת הראם-בלאס ושתיתי את הסנגריה הכי טובה מימי...הנה תמונה מהחוויה....

 

הגעתי לארץ ונסיתי להתחקות אחר המשקה ולשמחתי השבוע זה קרה! ואחרי 2 קנקנים שהכנתי וחוסלו בצ`יק, זה הזמן לשתף אתכם במתכון המופלא הזה...

תצטיידו בקנקן או קערה שיוכולים להכיל 2 ליטר נוזל לפחות.

מה צריך להכניס פנימה? קדימה...

3 כפות גדושות סוכר

2 כפות גדושות לימון מרוכז קפוא (אני השתמשתי בפריגת)

כוס מיץ תפוזים סחוט (מתפוזים טריים)

כוס מיץ לימון סחוט טרי

כוס ברנדי (השתמשתי בשטוק 84)

בקבוק שלם של יין אדום שיראז

לימון שטוף ופרוס

תפוז שטוף ופרוס.

בזה אחר זה מכניסים את המרכיבים, מערבבים ומגישים...

עונג!!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת