1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

פשטידת ברוקולי קלה

04/03/2016

פשטידות עבורי הם פיתרון קל ומהיר כשיש עודף גבינות בבית ,

מערבבים כמה סוגי גבינה ירק רצוי ביצים אופים ויש ארוחה נהדרת ומזינה ,

היום הבאתי לכם מתכון לפשטידת ברוקולי נהדרת הכנה זריזה טעימה

ונחטפת ,תוסיפי סלט ירקות ויש לכם ארוחת צהריים ערב מזינה ,

כמובן שאפשר לשנות את סוגי הגבינות והירק מה שזמין בבית .

מרכיבים:

500 גרם ברוקולי, טרי או קפוא

1 גביע קוטג'

100 גרם גבינה מלוחה מפוררת

1 קופסא 250 גרם גבינת שמנת 5%

3 ביצים

1 כף תימין יבש

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

1/2 כפית מלח

4 כפות קמח

2-3 כפות שמן   

אופן ההכנה:

לפרק את הברוקולי לפרחים ,לחלוט  במים רותחים ל5 דקות לקרר ולסנן היטב ,

לקצוץ את הברוקולי להשאיר בצד כמה פרחים יפים לעיטור

להניח בקערה את הגבינות הביצים שמן קמח ותבלינים ,לערבב היטב ,

להוסיף את הברוקולי הקצוץ ,לשמן תבנית בקוטר 24 לצקת את התערובת

על התבנית ,ליישר להניח מעל את פרחי הברוקולי השלמים לעיטור ,

לאפות בתנור מחומם מראש 180 מעלות כ40-45 דקות עד שהפשטידה זהובה ויציבה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת