1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת ביסקוויטים שכבות שוקולד

09/03/2016

עוגת ביסקוויטים תמיד כייף להכין ,גם קל להכין וגם כולם אוהבים

גדולים וקטנים ,אפשר לשנות למגוון צורות וטענמים ,אפשר להכין בתבנית

מלבנית ,עגולה ,פרימדה ,במילוי וניל ,שוקולד ,קרם גבינה ,כל קרם מתאים

לעוגה עוגה נוחה שמקבלת הכל באהבה ,

הפעם הכנתי בתבנית עגולה שכבות ביסקוויטים במילוי קרם שוקולד עשיר

ובציפוי שוקולד יאמי לאוהבי השוקולד .

מצרכים:

שרוול ביסקוויטים (250 גרם)

100 גרם שוקולד מריר

100 גרם שוקולד חלב

1/4 כוס חלב

1 שמנת מתוקה

3/4 כוס חלב לטבול את הביסקוויטים

לציפוי :

100 גרם שוקולד מריר

1/2 מיכל שמנת מתוקה

אופן הכנה:

להמיס בתוך קערה גדולה שמתאימה למיקרו ,

 את שני סוגי השוקולד + 1/4 כוס חלב, להוציא לערבב היטב עד

לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.

בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה , מקפלים את הקצפת

 לתערובת השוקולד.

טובלים את הפתי בר בחלב ומסדרים שכבה אחת בתוך התבנית  מורחים על הביסקוויטים

חצי מכמות קרם השוקולד.

מסדרים עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב קר ומעליהם את החצי השני של הקרם

שוקולד ,אם רוצים יותר שכבות של ביסקוויטים פשוט מחלקים את הקרם לשליש על כל

שיכבה,מכניסים למקרר לפחות לשעה להתייצבות ,

ציפוי :

להמיס במיקרו 1/2 מיכל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד מריר ,

לערבב היטב עד לקבלת קרם אחיד ומבריק לצפות את העוגה לשמור במקרר .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת