33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

תבשיל לב בקר ושומר

תבשיל לב בקר ושומר

שומר. ירק שאנחנו מאוד אוהבים פה בבית. 

חי וטרי עם לימון שמן זית וטיפונת מלח גס, או בתנור קצת חרוך מלמעלה עם שמן זית ומלח, או בתוך התבשילים. 

אז היום הכנתי איתו לצהריים ארוחה זריזה, זולה ( לב בקר=25 ש"ח לקילו!), בריאה ומעניינת. 

1/2 קילו לב בקר טחון 

1 בצל קצוץ דק

2 שומר חתוך לקוביות 

4 שיני שום קצוצות

1 גזר מגורד

1 כף רסק עגבניות

מלח, תיבול טוסקנה או כל סוג של תיבול שמתחשק

במחבת מטגנים בשמן קוקוס בצל ושיני שום, מוסיפים את השומר והגזר ומערבבים היטב למשך כמה דק'. מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שמאפיר. 

מוסיפים את רסק העגבניות, התיבול ומים ומבשלים על אש קטנה למשך 40 דק'. מדי פעם מוסיפים עוד מים כדי שלא יחרך. 

 

אנחנו אכלנו ליד סלט ירקות קצוץ דק, וכרוביות,בטטות וגזר שנאפו 40 דק' בתנור עם שמן זית ומלח גס.

היה מעדן!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת