88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

אוזני המן פרג נוטלה וממרח חלבה

18/03/2016
אוזני המן פרג נוטלה וממרח חלבה

אוזני המן פרג, נוטלה וממרח חלבה

   

 

בצק רך  ונעים לעבודה,

נימוח ופריך בפה.

מצרכים:

בכוס מדידה חד פעמית לשתיה קרה.

3+ 1/4  כוסות קמח,

200 גר' חמאה רכה,

1 ביצה טרופה, 

1 שקית אבקת סוכר, (100 גר'),

כף ריבה חלקה,

ללוש הכל לבצק אחיד,

 לכסות בניילון נצמד, ולהניס לשעה לפחות למקרר. 

להוציא ולחלק ל- 2,

כל חלק לרדד על משטח מקומח, ולפזר קמח גם מעל הבצק.

לקרוץ עיגולים, לשים כפית מילית במרכז, 

לסגור לאוזן המן, 

לאפות בחום 175 מעלות, עד שמזהיב קלות,

 

קרדיט לבצק : מלי מאירוב

 

 

הכל מתערבב במעבד מזון לבצק רך ונעים

 

 

אחרי מנוחה של שעה במקרר

חלבה למריחה + נוטלה                     פרג

1.

2.

3. אוזן המן

למילית פרג: 

 

 

 

  • מצרכים
  • 1 כוס חלב
  • שלושה רבעי כוסות סוכר
  • 2 כפות דבש
  • 2 כוסות פרג
  • 25 גרם חמאה
  • 1 יחידה גרידת לימון
  • 2 כפות פירורי ביסקוויטים
  • אופן הכנה:
  • להרתיח 3/4 כוס סוכר + חלב + 2 כפות דבש,
  • להוסיף 2 כוסות פרג טחון טרי, לערבב על אש נמוכה, עד לספיגת הנוזלים, ומתקבל מרקם משחתי, לא יבש!
  • מורידים מהאש, ומוסיפים 25 גר' חמאה + גרידת קליפת לימון שלם.
  • מוסיפים 2 כפות פירורי ביסקוויטים או /אבקת שקדים   הוספתי 100גר' שקדים מולבנים טחונים דק)
  •  מקררים לפני שממלאים

 

 

 

 

 

 

  •  
  • קרדיט מלי מאירוב
  • הכנתי כמות בצק כפולה,  בדיוק לפי המתכון, למשלוח לחייל שלנו שסוגר שבת. 

 חלק אחר מלאתי עם ממרח חלבה ושוקולד נוטלה,

 

1/2 כפית ממרח חלבה, ומעל כ- 1/2 כפית ממרח שוקולד נוטלה, בכל עיגול, ולסגור. 

הבצק נפלא בעבודה, מדויק וממש מתמסר בידיים, כיף לעבוד איתו. 

מלי מבטיחה ומקיימת. 

 

 

לאפות לגוון זהוב בהיר, (אפיתי בטורבו 175 מעלות )

הקופסאות  עוד מעט יוצאות למשלוח

 

 

קרדיט מלי מאירוב,

מילית חלבה ושוקולד שלי

מילית פרג

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת