66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

שושני קצף

26/02/2016
שושני קצף

בס"ד

אחת מן העוגיות הנוסטלגיות שאהובות עלינו במיוחד

 

 

המצרכים:

3.5 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

3 חלמונים

1 חמאה (לפרווה מחמאה)

1 גביע שמנת חמוצה (לפרווה קצפת צמחית)

 

למילוי:

3 חלבונים

1 כוס סוכר

1 אינסטנט פודינג וניל (ניתן להחליף בשוקולד)

 

לקישוט- סוכריות צבעוניות,שוקולד צ'יפס (לא חובה)

 

אופן ההכנה:

- להכניס את כל מצרכי הבצק לקערת המיקסר וללוש עד לקבלת בצק אחיד ורך.

- להקציף את כל מצרכי המילוי ביחד עד לקבלת קצף נוקשה.

- לחלק את הבצק ל- 2 חלקים.

- לרדד על משטח מעט מקומח לעלה דק.

- למרוח מחצית מהמילוי על העלה ולגלגל לרולדה.

- לפרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ (עדיף להקפיא לחצי שעה את הרולדות על מנת שיהיה נוח יותר לפרוס אותן) ולהניח אותן בתבנית מכוסה בנייר אפיה.

- לזרות את הסוכריות/שוקולד צ'יפס מעל כל שושנה.

- לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך 20-25 דקות עד להזהבה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת