66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קבבונים במעטפת

קבבונים במעטפת

בס"ד

 

מעטפת של בצק במלית פסטו וקבבונים,מעדן מושלם

 

המצרכים לבצק:

1 כף מלח

1 ק"ג קמח

2 כפות שמרים יבשים

3 כפות סוכר

 3- 2 כוסות מים פושרים

1/4+ 1/4 כוס שמן

 

המצרכים לקבבונים:

500 גרם בשר טחון (במידה והבשר לא שמן יש להוסיף כף שמן)

1 בצל גדול מגורד

5 שיני שום כתושות

1 כף תבלין ראס אל חנות

מלח

 

ממרח פסטו

 

המצרכים לציפוי:

ביצה טרופה+ כף שמן זית

שבבי בצל מטוגן יבש/שומשום/קצח וכו'

 

אופן הכנת הבצק:

- להכניס לקערת המיקסר לפי הסדר את המלח,קמח,שמרים וסוכר ולהתחיל ללוש תוך כדי הוספת המים בהדרגה לפי הצורך.

- כשהבצק מתאחד להוסיף 1/4 כוס שמן וללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש.

- לשים בקערה שבה מתפיחים 1/4 כוס שמן, להכניס את הבצק וללוש אותו מעט עם השמן שבקערה, לכסות בניילון נצמד ולהתפיח במקום חמים למשך שעה או עד להכפלת נפח הבצק.

 

אופן הכנת הקבבונים:

- להכניס את כל המצרכים לקערה ולערבב.

- ליצור קבבונים מאורכים ולהניח על מגש.

 

אופן הרכבת המנה:

- ליצור כדורים מהבצק בגודל מעט יותר מפינג פונג.

- לרדד כל כדור לעלה דק, למרוח מעט מממרח הפסטו ולשים קבב אחד לגלגל את הבצק עליו ולסגור היטב.

- להניח בתבנית מכוסה בנייר אפיה.

- להבריש בביצה טרופה ולזרות את אחד מהציפויים.

- לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 25-30 דקות עד להזהבה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת