88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות תמרים

עוגיות תמרים

עוגיות תמרים

 

מצרכים:

חצי קילו קמח- (4 כוסות) + 1  אבקת אפיה 
2 חלמוני ביצה (צהובים),
200 גר מחמאה מומסת/או  חמאה רכה,

רבע כוס מיץ תפוזים
2 כפות סוכר
חצי כפית מלח
שקית סוכר וניל
 מים חמימים לפי הצורך,  רק במידה והבצק יבש.

אופן הכנה:

 לקבלת ארבע רולדות

לערבב קמח עם שאר החומרים
עד שמתקבל בצק רך ונוח לעבודה.

לתת לו לנוח 10 דקות, או שעה  ויותר במקרר .

לחמם תנור ל- 170 מעלות,

לחלק את הבצק לארבע כדורים.

על משטח מקומח או על נייר אפיה מקומח, לרדד את הבצק לריבוע דק למרוח עליו מהמילית

המילית ל- 4 רולדות:

קופסה וחצי ממרח תמרים ,

קינמון כפית וחצי לערבב יחד,

לזריה על ממרח התמרים

אגוזים, כוס וחצי מרוסקים גס,

 לגלגל לרולדה. לסמן בסכין חדה חלוקה לעוגיות , לא לחתוך עד הסוף,

לאפות כ- 25 דק' או עד שמזהיב

להוציא מהתנור ולקרר,

ורק אחרי צינון  לחתוך לפי הסימונים עד הסוף,

 לאחסון, להעביר לקופסה גדולה ושטוחה עם מכסה,  מושכים את הנייר עם העוגיות ,

 לפני הגשה לבזוק אבקת סוכר בנדיבות

   

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת