66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בראוניז קצפת ולוטוס

בראוניז קצפת ולוטוס

בס"ד

 

תחתית בראוניז ללא גלוטן עם קצפת וציפוי של ממרח לוטוס מעל. אם מורידים את ציפוי הלוטוס העוגה מתאימה גם לפסח.

 

 

המצרכים לתחתית:

200 גרם שוקולד מריר

1/2 כוס שמן

1 כוס סוכר

5 ביצים מופרדות

100 גרם אגוזי מלך קצוצים

 

המצרכים לקצפת:

1 קופ' קצפת צמחית

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

 

המצרכים לציפוי:

3/4 צנצנת ממרח לוטוס

 

אופן ההכנה:

- בסיר קטן לשים את השוקולד והשמן ולהמיס תוך כדי בחישה מתמדת. להסיר מהאש.

- להוסיף את הסוכר ולבחוש.

- להוסיף את החלמונים אחד אחרי השני ולבחוש בין ביצה לביצה.

- להקציף את החלבונים לקצף יציב ולאחד יחד עם תערובת השוקולד בתנועות עטיפה.

- להוסיף את האגוזים ולערבב רק עד שהם מתמזגים בתערובת.

- לשפוך את התערובת לתבנית עגולה 26/28 ולהכניס לאפיה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 25-30 דקות. לקרר.

- להקציף את הקצפת צמחית עם האינסטנט פודינג עד לקבלת קרם מוצק.

- למרוח את הקצפת על הבראוניז ולהקפיא  חצי שעה.

- להמיס במיקרו את ממרח הלוטוס ולשפוך על הקצפת וליישר כך שיכסה את כל העוגה.

- לאחסן במקרר לילה לפני ההגשה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת