00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

בלינצ'ס גבינת ריקוטה

23/02/2016
בלינצ'ס גבינת ריקוטה

 בלינצ'ס גבינת ריקוטה 

 

 

מרכיבים:

בכוס מדידה חד פעמית לשתיה חמה.

  • 2 יחידות ביצים
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 שקית סוכר ווניל
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות תמצית ווניל

מילוי הבלינצ'ס :

  • חצי כוס סוכר לבן
  • 1 כפית גרידת לימון
  • חצי כוס צימוקים
  • 250 גרם גבינה לבנה 9%
  • 1 כף פודינג ווניל
  • 1 חבילה גבינת ריקוטה
 

אופן הכנת הבלינצ'ס:

בקערה טורפים את כל החומרים חוץ מהקמח אותו מוסיפים  בהדרגה,
לטרוף היטב עד שהתערובת חלקה ללא גושים. משמנים מעט מחבת טפלון על להבה בינונית,
יוצקים למחבת קצת בלילה ומטים לצדדים  עד שכל הבלילה  אחידה ושווה,
הופכים כעבור חצי דקה לצד שני עד שמזהיב,
 מכינים את המילית:
מערבבים את כל המצרכים , ממלאים את הבלינצ'ס מקפלים  למעטפה ו/או למשולש ו/או מגלגלים ,
מסדרים בצלחת הגשה מפזרים אבקת סוכר ,
 
לגיוונים ושדרוגים:
 
אפשר להזליף סירופ מייפל, סירופ שוקולד ולגוון מדי פעם.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
אם נשאר שומרים במקרר, ולחמם
 להמיס חמאה במחבת, ולטגן את הבלינצ'ס הממולאים,  והם ירגישו חדשים. 
 
 
 
 

קרדיט: אדה כהן

 

קישורים לסוגי בלינצ'ס שונים בבלוג שלי:

 

בלינצ'ס  גבינה 

בלינצ'ס ממולא כבד

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת