1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

לביבות תפוחי אדמה מהמטבח הפרסי

19/02/2016

מקור הלביבות מהמטבח של חמותי ז``ל  בכל יום חמישי בערב היא היתה עומדת במטבח ומטגנת את

הלביבות ,והבית הייה מתמלא בילדים הנשואים ובנכדים ,כולם חיכו ללביבות הפריכות הטעימות לצד סלט

טחינה ,פיתות וירק, המון ירק רענן וטרי.

מקור הלביבות מן העדה הפרסית ,ונקראות טאפלק ,

מצרכים:

6 תפוחי אדמה מסוג דזירה

1ביצה ,

מעט מלח ,

מעט קמח,

פלפל שחור,

כורכום ,

אופן ההכנה :

לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה עד לריכוך ,לקרר היטב ,לקלף את הקליפה,

למעוך היטב במועך פירה ,תפוחי האדמה צריכים להיות יבשים לגמרי מנוזלים ,

(חמותי הייתה טוחנת במכונת בשר)

להוסיף ביצה ,תבלינים וקמח ,

ליצור בידיים רטובות מעט לביבות לטגן במעט שמן משני הצדדים

עד להזהבה .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת