88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

ממתק שוקולד ואגוזים

15/02/2016
ממתק שוקולד ואגוזים

  ממתק שוקולד ואגוזים

 

Image result for CHOCOLATE AND NUTS BAR PICTURES

מצרכים:

 200 גר' שוקולד מריר,

 200 גר' שוקולד חלב,

 פחית חלב מרוכז,

 קורט מלח, כף ליקר דובדבנים, 

כל סוג אגוזים שאוהבים, רצוי קלויים וקלופים, אפשר לערבב (פקאן, לוז, שקדים, פיסטוקים,  קשיו)

אופן הכנה:

לשבור את השוקולד לקוביות, לשים בקערה, 

לחמם חלב לסף רתיחה, לצקת על השוקולד, להמתין דקה ולערבב להמסה.

להוסיף קורט מלח + אגוזים + וליקר,

לרפד תבנית פיירקס מלבנית וקטנה, או חד פעמית, לצקת את תערובת השוקולד, 

להכניס למקפיא לשעתיים,  לחלץ מהתבנית,

לסמן קוביות (אפשר בעזרת סרגל), ולחתוך לקוביות בסכין חדה ומחוממת.

לזרות מעל אבקת קקאו.

*עובי הממתק הוא פונקציה, של גודל התבנית, 

תבנית גדולה דק יותר,

תבנית קטנה עבה יותר

** גוונו עם השוקולד  המריר :

 70% מוצקי קקאו,  60%  מוצקי קקאו או רגיל, אפשר לשלב.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת