11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

שמיניות תפוחי אדמה אפויים

שמיניות תפוחי אדמה אפויים

 

 

שמיניות תפוחי אדמה אפויים

מספר תפוחי אדמה בכמות הרצויה,

 לשטוף היטב לקלף,

לחתוך לשמיניות, לבשל במים  רותחים + אבקת מרק בדיוק דקה,

להשאיר עוד דקותיים (שתי דקות) במים,

 לשפוך את המים ולהשאיר בסיר מכוסה , שיתקררו מעט,

 מתבלים: שמן זית + פפריקה אדומה+ מיץ לימון סחוט טרי + פילפל שחור + מלח ים+ שלוק נדיב של צ'ילי מתוק/או חריף,

מערבבים כל חומרי התיבול, יוצקים על תפוחי האדמה , מקפיצים כמה פעמים שצריך בתוך הסיר, 

עד שכולם עטופים בחומרי התיבול

יוצקים לתבנית  שתכיךל אותם בשיכבה אחת, (לאפיה אחידה) מפזרים מעל בצל דגול חתוך גס, 

מכניסים לתנור חם 190 מעלות, הופכים מדי פעם, עד שתפוחי האדמה זהובים / שחומים,

מגישים חם.

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת