00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

פילה סלמון בתנור במרינדה של חרדל, דבש ותבלינים

18/02/2016

לפני המתכון פתיח קטן מהלב..

נכון... אתם צודקים.... הזנחתי קצת את הבלוג האהוב שלי, שינויים שקרו לי בחיים השפיעו לי מאוד על ניהול הזמן האישי... זה לא שהפסקתי לבשל, כהוכחה אתם מוזמנים ,התחבר לדף הפייסבוק שלי Ido Maoz Avraham ולפרופיל האינסטגרם IDOXMAOZ שם הכל און-ליין אז כעת אני בתקווה לחזור לשיגרת מתכונים בריאה, שמחה וטעימה!!

בחרתי לכם מתכון נהדר של סלמון אבל רגע לפני חשוב לי להסביר שעדיף להשתמש עם סלמון טרי ואם כבר קפוא תבחרו סלמון שמיובא מנורווגיה.. המחיר שונה אבל מבטיח לכם שגם הטעם והאיכות!

מצרכים:

נתח פילה סלמון 

כף גדושה חרדל גרגרים

2 כפות דבש 

כפית גדושה שום כתוש

כף גדושה פפריקה מעושנת

מלח גס ופלפל שחור גרוס

3-4 כפות שמן זית

לימון שטוף ופרוס

אני מגדל תבלינים טריים אז אני שם גם ענפי זעתר, רוזמרין וטימין.

אופן ההכנה:

אם הפילה קפוא, מפשירים בהפשרה לא אלימה (נותנים לו להפשיר בטמפרטורת החדרׂ) ומשרים במלח להוצאת טעמיי לוואי כרבע שעה ושוטפים.

מערבבים בקערית את המצרכים פרט ללימון והתבלינים הטריים, את הפילה מניחים בתבנית עם נייר אפיה ועוטפים אותו ברוטב ומכניסים למקרר לשעה.

מחממים תנור ל- 200 מעלות, על הפילה מניחים את פרוסות הלימון וענפי התבלינים ומכניסים לתנור לבערך -20 דקות.

תתפנקו!! בתיאבון!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת