88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת מוס שוקולד קפה

14/02/2016
עוגת מוס שוקולד קפה

 

 

 

 

 

עוגת מוס  שוקולד קפה

בשתי שכבות,

מהירה וקלת הכנה

 

 

 

175 גר ביסקוויטים  בטעם שוקולד/וניל מרוסקים 

*(הוספתי 3 עוגיות אוראו, להשלמת הכמות שחסרה לי)

85 ג' חמאה

600 גר' שמנת מתוקה 38%

400 גר' שוקולד מריר מרוסק,

1/4 כוס ליקר קפה,  (או 1/4 כוס קפה נמס ),

להגשה: אבקת קקאו לבזוק מעל העוגה,

אופן הכנה:

 לשמן  דפנות תבנית בקוטר 20 ס"מ,

לשים נייר אפיה בתחתית ולסגור עם הטבעת,

לרסק במעבד מזון את הבסקוויטים למרקם פירורי  עדין ,

להוסיף חמאה לפירורים לערבב היטב, ולשטח בתחתיתת התבנית, 

להכניס להקפאה לפחות ל- 30 דקות.,

להמיס שוקולד  בבן מאריי,

ׁ(בסיר קטן מעל סיר גדול יותר, עם מים רותחים , מבלי שהתחתית של סיר השוקולד נוגעת במים)

לערבב מדי פעם עד שהשוקולד נמס, להסיר מהאש, להניח בצד ל- 10 דקות.

להקציף שמנת מתוקה  וליקר עד לקבלת קצף רך,

 להוסיף את הקצף לשוקולד המומס

לצקת מעל שיכבת הביסקויטים, ולישר בספטיולה,

לכסות את התבנית ולהחזיר למקפיא ל- 3 שעות לפחות,  או עד  לייצוב,

להגשה :לפזר מעל אבקת קקאו, להגיש בצד כדור גלידת וניל, (מי שלא סופר בכלל קלוריותindecision

),

 

 

 

 

 

נכנסת להקפאה של שלוש שעות 

 

 

 

 

מווווווושלם....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת