11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

כנפיים ברוטב תפוזים מייפל וצ'ילי

19/02/2016
כנפיים ברוטב תפוזים מייפל וצ'ילי

 

כנפיים ברוטב תפוזים, מייפל וצ'ילי

 
מתכון לכנפיים ברוטב תפוזים, מייפל וצ'ילי
 
 

 

 

 

חומרים ל ארבע מנות

לרוטב:
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  •  1/3 כוס סירופ מייפל אמיתי
  •  2 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 1 כפית גדושה שבבי צ'ילי
  •  2 שיני שום קצוצות דק
  •  פלפל שחור גרוס
  •  מלח
  • 16 כנפי עוף טריות ונקיות

אופן ההכנה

  1. שוטפים את הכנפיים במים קרים ומייבשים היטב בנייר סופג.
  2. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה. מוסיפים את הכנפיים ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ומקררים שעתיים לפחות, ורצוי לילה.
  3. ‏מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  4. מסדרים את הכנפיים בצפיפות בשכבה אחת בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב שנשאר בקערה.
  5. אופים כ-25 דקות, הופכים ואופים עוד כ-25 דקות עד שהכנפיים שחומות ומוכנות.

 

קרדיט: שי לי,  חוברת על השולחן

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת