88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פיצה

06/04/2016
פיצה

 

 

פיצה 

 

מצרכים לבצק:
1 ושליש כוסות מים פושרים
רבע כוס חלב
חצי כפית מלח
4 כוסות קמח
כף סוכר
חבילת שמרים יבשים
2 כפות שמן צמחי
שמן צמחי למריחת התבנית
חמאה מומסת
400 גרם מוצרלה
 
אופן הכנת הבצק:

 

בקערת המערבל: מערבבים היטב שמרים + קמח 
מערבבים סוכר וחלב. מוסיפים לקערת המיקסר, תוך עירבוב

מוסיפים מים.
מניחים בצד ל-2 דקות.
מוסיפים את השמן ומערבבים.

מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש,

לשים 10 דקות במיקסר.
מחלקים את הבצק ל2 כדורים.
משמנים  2 תבניות עגולות בקוטר  28 ס״מ.
שמים את הבצק בתבנית ומורחים  רק על השוליים החיצונים חמאה מומסת 
מכסים את התבנית  במגבת מטבח.
שמים את התבנית במקום חמים להתפחה של שעה, שעה וחצי.
 

מצרכים  לרוטב:
שליש כוס שמן זית,
3 שיני שום מרוסקות,
5 עגבניות חתוכות לקוביות,
חצי כפית סוכר,
כפית אורגנו,
מלח לפי הצורך.

אופן הכנת הרוטב:
יוצקים בסיר שמן זית.
מטגנים את שיני השום המרוסקות.
מוסיפים את קוביות  העגבניות, 
מוסיפים סוכר + אורגנו+ מלח.
מבשלים כ- 20 דקות.
 מדללים לפי הצורך במים, לסמיכות רצויה.
מצננים כ -5 דקות לפני המריחה על הבצק.
מחממים  10 דקות את התנור ל250 מעלות.
מורחים את הרוטב על הבצק.
מוסיפים מוצרלה ותוספות.
מכניסים לתנור עד שהגבינה מותכת ושולי הבצק אפויים.

לגיוון: לפני אפיה אפשר להוסיף מעל

זיתים  ירוקים / שחורים  פרוסים

 רצועות/טבעות  פילפלים בכמה צבעים,

פטריות פרוסות טריות או משימורים,

פיסות אנשובי, /טונה,

גבינה צהובה מגוררת,

בולגרית מפוררת, 

חצאי טבעות בצל אדום,

גרעיני תירס משימורים,

 

sliced pizza

 

טיפ: אם פתחתם קופסת שימורים של תירס או פטריות או זיתים, אל תמהרו לשפוך את הנוזלים,

 אם  נשאר לכם מהתוכן, תוכלו להקפיא יחד  עם הנוזלים שבקופסה, עד לפעם הבאה, (כך זה לא מתיבש ונשמר היטב),

בקופסת פלסטיק עם מכסה,

או בשקית ניילון סגורה היטב,

הפשירו מערב קודם במקרר,

ותשתמשו במה שנשאר, לפשטידות /  פיצה / חביתות מפנקות, 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

קישורים אל

 

נגעי עור אבחון מוקדם

אבטיח כזה לא אוכלים

מתיחות פנים להעלמת קמטים

איך להפתר מדורבן

סריגת סלסלות מחוטי טריקו

מדריך להסרת חלודה

איך לשמור על בגדים לאורך זמן

הסרת כתמים ושריטות ממוצרים שונים בבית

תחזוקת הבית

טיפוח - מסיכות פנים מחומרים טבעיים 

קסמים בבצק

פייספוד

טיפים לתיקון וחידוש רהיטי עץ

 יו טיוב אפיה 

שמרים כוכב נוטלה

גרישמנס חומרים לניקוי ספות

כיצד לרפד כיסא 

טיפים לנקיון

טיפים לניקוי התנור

הסרת כתמים מבגדים

חביבה על הצלחת

הסרת כתמים מבגדים

ניקוי מיקרוגל

ניקוי אבק ביעילות

ניקוי שחורים מהפנים

דרכים טבעיות להיפטר מנמלים

הסרת כתמי עור ופיגמנטצה

שימוש בשום לפטריות רגליים ואקנה

כביסה נכונה הסרת כתמים

כביסה נכונה 2

כוסות זכוכית עכורות, כך תנקו

הסרת מדבקות כיצד?

טיפים קטנים גדולים

אמבט טיפולי לרגליים יבשות

הסרת עובש

כיצד מפצחים פקאנים

מתלה לעגילים 

הברקת כלי כסף

רסק עגבניות שנשאר - טיפ

רסק מעגבניות טריות - ניצול שאריות 

נשארו לכם חלבונים?

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת