66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

קינוח בטטה

קינוח בטטה

מי צריך קצפת אחרי האוכל ? מי צריך מוסים אחרי האוכל?כשיש קינוח בטטה גם בריא  וגם בלי הרבה הקצפותwink ותמיד נתון לנשנוש חם או קר.לאוהבי הבטטה (ומי לא ? שיקום).

 

 

מה צריך:

3-4 בטטות גדולות קלופות ופרוסות בעובי של חצי ס"מ {אפשר גם עם הקליפה אם אין עליהם חצ'קונים}

חצי כוס יין אדום מתוק / כל סוג שהוא

חצי כוס אגוזי מלך טחונים גס

כף סוכר חום

קורט קינמון (מי שלא אוהב שיוותר }

2 כפות שמן //קנולה // זית

רבע כפית פלפל צ'ילי  חריף גרוס 

ענף של רוזמרין

אופן ההכנה:

בכלי חסין אש  שיוכל להכיל את הבטטה .

לפרוס את הבטטה לפרוסות להניח במגש.

לערבב את השמן והיין ולצוק על הבטטות.לזרוק מעל ענף רוזמרין 

להכניס את הכבודה לתנור שחומם ל180 מעלות ולאפות חצי שעה.

בנתיים עד שהבטטות מוכנות תערבבו בצלוחית את האגוזים ,הסוכר, הקינמון והצילי החריף. תשבו רגל על רגל  ותמתינו או שתנצלו את הזמן להדיח את הכלים שנשארו בכיורcheeky

עברה חצי שעה תוציאו את המגש מהתנור תפזרו את האגוזים ושאר הדברים על הבטטות..ותכניסו שוב לרבע שעה ..איזה ריחחח משגע...

תוציאו מהתנור  ותזללו פתאום יש לכם עיקצוצים של חריף בלשון??? cheekycheeky זה טעיםםם ,לי אין בעיה לאכול את הקינוח הזה חם או קר  ולכם? תנסו רק אז תדעו.

תהנו

ושיהיה בהצלחה

שלכם מכל ה 

טובה

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת