00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת גבינה שתמיד מצליחה *

עוגת גבינה שתמיד מצליחה *

 

 

 

 *עוגת הגבינה שתמיד מצליחה 

 

cheesecakenewyork

העוגה נאפית עם תבנית מים בתחתית התנור, 

האדים הנוצרים גורמים לעוגה  להישאר רכה ותפוחה,

 טעמה משתפר למחרת,

מצרכים (5 ביצים מופרדות),

500 גר' גבינה לבנה 5%,

1 גביע גבינה לבנה 9%

1 גביע שמנת חמוצה,

4 כפות קורנפלור,

1 שקית אינסטנט פודינג וניל,

3/4 כוס סוכר,

לציפוי רגיל

2 שמנת מתוקה +  3 כפות סוכר, 1 שקיק סוכר וניל

(לציפוי נמוך תספיק מחצית הכמות = 1 שמנת מתוקה + 1 כף סוכר + 1/2 סוכר וניל),

לציפוי בשקית זילוף+צנטר

להוסיף לציפוי הרגיל 1/2 ח' (40 גר'), אינסטנט פודינג וניל

 

אופן הכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות,

בתחתית התנור מניחים תבנית תנור מלאה במים,

מקציפים חלבונים  + 3/4 כוס סוכר לקצף יציב,

בקערה נפרדת מערבבים גבינות + קורנפלור +  אינסטנט פודינג לתערובת אחידה.

מוסיפים חלמונים ומערבבים,

מוסיפים את קצף החלבונים בתנועות קיפול קלות,  עד לאיחוד התערובות,

מעבירים לתבנית עגולה  משומנת בקוטר 26 ס"מ,

(תבנית בקוטר גדול יותר , תצא עוגה נמוכה),

מכניסים  לאמצע התנור , לחמישים דקות אפיה.

בודקים עם קיסם, צריך לצאת כמעט יבש.

מודאים שבתבנית יש מספיק מים  ונוצרים אדים עד סיום האפיה.

* אין לפתוח את דלת התנור כל משך האפיה!

בסיום, משאירים את העוגה בתנור לייצוב כשעה נוספת,

מצננים הטב את העוגה, (מכניסים למקרר, ועדיף לפחות למשך הלילה טרם ציפוי)

למחרת, מכינים את הציפוי:

להקציף שמנת מתוקה + סוכר

 למרוח על העוגה, ולשמור מכוסה במקרר. 

 

Image result for CHEESE CAKE  TOPPING CREAM PICTURES 

 

 

 

קרדיט אורית ישראלי

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת