00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

סירות תפוחי אדמה של רוני

סירות תפוחי אדמה של רוני

סירות תפוחי אדמה

של רוני

פשוטעים

תוספת שתופסת,

מי שלא אוהב שיקום...

 

מצרכים:

 תפוחי אדמה כמספר הסועדים,

שמן זית,

שיני שום פרוסות דקיקות,

פיפל גרוס, מלח ים,

אופן הכנה:

שוטפים היטב את תפוחי האדמה, 

דוקרים מסביב במזלג,

 ומכניסים למיקרו בלי מים ובלי תיבול,, נטו תפוחי אדמה,

לתפוח אדמה אחד דרושות כשלוש דקות עד ריכוך, לארבעה תפוחי אדמה דרושות כ- 8 דקות .

יש לבדוק עם קיסם אם תפוחי האדמה מבושלים די הצורך גם בפנים. .

כאשר תפוחי האדמה  קרים למגע,

 חוצים כל אחד לחצי לאורכם,

 מסמנים חריצים שתי וערב,

 בתוך החריצים נועצים פרוסות דקות של שום,

 מורחים בשמן זית,

 מתבלים במלח ים, ופלפל שחור גרוס,

 ומשחימים מתחת לגריל התנור עד לגוון שחום.

 

למי שמסתייג מבישול במיקרו:

אפשר לאפות את תפוחי האדמה, כשהם עטופים כל אחד לחוד, ברדיד אלומיניום עד לריכוך,  (בודקים עם קיסם,,אם רך)

אפשר לבשל את תפוחי האדמה בשלמותם   עד לריכוך  (לבדוק עם קיסם או מזלג אם רך בפנים).

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת