00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

שניצל בקר רוני

שניצל בקר רוני

שניצל בקר

של רוני

 

 

בקשו מהקצב שיחתוך לכם פרוסות דקות מנתח "שייטל"

כמספר המנות שתרצו להגיש, אם עבה מדי, שידפוק אותם וידקק אותם מעט, לא יותר מדי.

בבית תעסו היטב את הנתחים בטריאקי+סויה, ותניחו להם לספוג טעמים חצי שעה לפחות. (או כמה שעות),

לפני הכנה, המליחו את פרוסות הבשר במלח דק, לטעם, (לא להגזים),

ומכאן כמו שמכינים שניצל עוף, לפי הסדר הבא:

לבלול היטב ביצה+פילפל שחור גרוס,

לטבול את הנתחים אחד אחד בבלילה,

אחר כך בקמח,

 ובסוף בפירורי לחם,

 בינתיים, חממו שמן קנולה לטיגון, במחבת  גדולה.

 וטגנו  את השניצליםעד לגוון שחום /זהוב, בחום לא גבוה מדי,

 כדי שהשניצלים יתבשלו גם מבפנים, 

(שאם לא כן, הם תופסים צבע יפה  מבחוץ  ובתוכם נשארים נאים)

 

 

 

מומלץ ליד המנה;

סלט ירקות טרי

סירות תפוחי אדמה  של רוני

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת