33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

מרק עדשים כתומות

מרק עדשים כתומות

בכזה מזג אוויר, הרגשתי שצריך כאן איזה מרק שייטרף על ידי הילדות.... וכמה צדקתי !

אז אכלנו לארוחת ערב, לשון בקר, אורז אסאדו (הרוטב של האסאדו נשאר מהאסאדו המצוין שאכלנו בשבת), ולמנה ראשונה מרק מחמם....

מה יש בפנים ?

2 כוסות עדשים כתומות שטופות ומסוננות
2 בצלים חתוכים לטבעות
6 שיני שום קצוצות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות די קטנות
4 מקלות סלרי קצוצים
2 עגבניות מגורדות 
3 כפות רסק עגבניות
פפריקה, כמון, כורכום ומלח
מים

השתמשתי בסיר ברזל, אבל כל סיר יתאים פה כמובן. בשמן קוקוס בכמות ממש ממש נדיבה מטגנים את הבצל עד השחמה ומוסיפים את השום, הסלרי, תפוחי האדמה והעדשים. מערבבים היטב, מוסיפים את העגבניות המגורדות, המים והתבלינים, וגם את רסק העגבניות. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה למשך שעה. 

נהנים :)

הנה גם קשת כפולה מדליקה מהבית היום....

שיהיה שבוע טוב לכולנו. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת