1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

ביסקוטי אגוזי לוז משמשים חמוציות ואגוזי מלך

28/01/2016

ט"ו בשבט הגיע ואיתו שלל פירות יבשים מתבקש כמובן להכין עוגה

מהפירות הנהדרים ,הפעם הכנתי את הביסקוטי הנהדרים עם אגוזי מלך ,

אגוזי לוז ,משמשים וחמוציות ,כמובן שניתן לשחק עם הפירות והאגוזים

ולשים מה שאוהבים ,גם את עובי הביסקוטי אפשר לשנות יותר דק או עבה

איך שאתם אוהבים ,אני אוהבת ביסקוטי קשה אפוי טוב שאפשר בכייף לטבול

בכוס תה חם .המיוחד בעוגיות זה שהם נאפות פעמיים ,פעם ראשונה ככיכר ,

ובפעם השנייה חתוכים ופרוסים על רשת לייבוש .

מצרכים :

2 כוסות קמח לבן

1 כפית אבקת אפייה

3/4 כוס סוכר

2 ביצים

1 כפית תמצית וניל

2 כפות מיץ תפוזים

1/2 כוס שמן

3/4 כוס אגוזי מלך

3/4 כוס אגוזי לוז

חופן משמשים מיובשים

1/2 כוס חמוציות

אופן ההכנה:

בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח לתערובת אחידה.

מוסיפים ביצים, תמצית וניל שמן ומיץ תפוזים, מערבבים לגוש בצק ,הבצק רך ומעט דביק ,

מערבבים את אגוזי הלוז ,אגוזי מלך ,משמשים וחמוציות ,מוספים לבצק עד שהם נטמעים

בבצק בצורה אחידה .

מחלקים את הבצק לשניים בידיים מעט מקומחות יוצרים כיכר ומניחים על נייר אפייה

שמונח על התבנית .

אופים את הכיכרות בתנור שחומם ל180 מעלות במשך 20-30 דקות, או עד שהן מזהיבות

מבחוץ, מצננים לטמפרטורת החדר ,כשהכיכרות קרות פורסים לעוגיות לגודל הרצוי ,מסדרים

על רשת אפייה,אופים עוד 10 דקות עד שהביסקוטי יבשים .

.מצננים היטב שומרים בקופסא אטומה .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת