33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

ליאתה

מוקפץ בסגנון איטלקי

בלי יותר מדיי בלבולי מוח, מתכון פשוט וקל לצהריים שמכינים בצ'יק צ'אק! surprise

 

מצרכים:

2 כפות שמן לטיגון, חצי בצל חתוך לרצועות, חצי גמבה גדולה חתוכה לרצועות, 1 גזר חתוך לגפרורים, 1 קישוא חתוך לגפרורים

כ-300 גרם פסטה מסוג ספגטי/ספגטיני/נודלס

 

תיבול:
מלח, ג'ינג'ר טחון, צ'ילי גרוס, שום גרוס - לפי הטעם!

 

אופן ההכנה:
בסיר עם מים רותחים לבשל את הפסטה 'אל דנטה', בינתיים לחמם בווק 2 כפות שמן לטיגון, להוסיף התיבול ואת הבצל ולהקפיץ, להוסיף את הגזר ולהקפיץ, להוסיף את הגמבה ולהקפיץ, להוסיף את הקישוא ולהקפיץ.
להוסיף את הפסטה וכמצקת אחת ממי הבישול שלה אל הירקות בווק, להקפיץ היטב ולבשל 2-3 דקות עד שהפסטה מקבלת את הטעמים הנכונים.

 

להניח בצלחת מנה, לבזוק מעל מעט שומשום שחור ומספר טיפות מיץ לימון סחוטרי.

 

בתיאבון!

 

* דרך אגב, כדי ליצור גפרורים מהירקות אני משתמשת בקולפן ג'וליאן - חוסך ים של זמן! surprise

 

מוקפץ בסגנון איטלקי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תותי-בת אלא אם צויין אחרת