44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קציצות וחצילים ברוטב

22/01/2016
קציצות וחצילים ברוטב

בס"ד

 

שילוב נפלא של קציצות וחצילים בסיר אחד והטעם נהדר עד שביקשו שמהיום והלאה אכין רק אותם.

 

המצרכים לקציצות:

חצי קילו בשר טחון (מעט שמן במידה ואין להוסיף כף שמן)

1 בצל גדול מגורד

5 שיני שום כתושות

מלח,פלפל שחור

1 כפית פפריקה מתוקה בשמן

צרור כוסברה קצוץ

1/4-1/2 כוס פירורי לחם

 

המצרכים לרוטב:

1 חציל גדול חתוך לקוביות בגודל 1X1 ס"מ

שמן זית

1 כף רסק עגבניות

1/4 כוס קטשופ

מלח,פלפל שחור

1 כף פפריקה מתוקה

3 כוסות מים

 

אופן הכנה:

- בתבנית של התנור להניח את קוביות החצילים ולבזוק מעט שמן זית. להכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך חצי שעה עד להשחמה.

- לקערה עמוקה להכניס את כל מצרכי הקציצות וללוש היטב.להניח בצד למנוחה.

- בסיר רחב לשים את הרסק,קטשופ,מלח,פלפל,פפריקה ומים ולהביא לרתיחה.

- כשהרוטב רותח להכין מתערובת הבשר כדורים בגודל פינג פונג ולהכניס לרוטב.

- לבשל במשך 45 דקות על אש נמוכה.

- להוסיף את קוביות החצילים ולבשל עוד רבע שעה.

- להגיש ליד אורז לבן.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת