2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

שעועית ירוקה עדינה מוקפצת עם שקדים

תוספת נהדרת וטעימה טריה קריספית ומשובחת ,

שעועית ירוקה עדינה מוקפצת עם שקדים ופרורי לחם ,כמה פשוט ככה טעים ,

חמש דקות עבודה ויש לכם תוספת נהדרת .

מצרכים:

300 גרם שעועית ירוקה עדינה של סנפורסט (חצי שקית)

100 גרם גפרורי שקדים (שקדים חתוכים לגפרורים)

4 כפות שמן זית

1 כפית פלפל שחור גרוס

3 כפות פרורי לחם

2 שיני שום כתושות

אופן ההכנה :

חולטים את השעועית 5 דקות במים רותחים מסננים ומקררים במי קרח ,

מחממים מחבת יוצקים שמן זית(אפשר 50 גרם חמאה ) מניחים את השקדים

מזהיבים מעט מוציאים לקערה קטנה ,מטגנים את שיני השום ,מוסיפים פרורי לחם ,

מלח ופלפל שחור גרוס מערבבים ,מוסיפים את השעועית והשקדים ומקפיצים

כשתי דקות .

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת