44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

תבשיל שווארמה וקוביות תפו"א

תבשיל שווארמה וקוביות תפו"א

בס"ד

תבשיל קדרה נפלא מחמם את הבטן, להגשה עם אורז לבן.

 

 

המצרכים:

1 בצל גדול קצוץ

1 ק"ג שווארמה נקבה חתוכה לקוביות

3 תפו"א בינוניים חתוכים לקוביות 1X1 ס"מ

מלח,פלפל שחור

1 כף פפריקה מתוקה בשמן

1 כף כורכום

2 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

- בסיר רחב מטגנים את הבצל במעט שמן עד להזהבה.

- מוסיפים את קוביות השווארמה ומטגנים עד שמשנות את צבען.

- מוסיפים את קוביות תפו"א ומערבבים.

- מתבלים ומוסיפים את המים.

- מביאים לרתיחה,מנמיכים את הגז ומבשלים במשך שעה עד שרוב הנוזלים מצטמצמים.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת